Author Topic: Killed...Smoke You Performance  (Read 4275 times)

Itstock

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Killed...Smoke You Performance
« on: September 25, 2012, 05:48:02 PM »
My first time attempting to even give the car gas the other week got me killed by a G-body.  This car isn't made for this street stuff I guess.   :banghead:

Besides me getting killed, I think the guy was just toying with me to begin with.   :(

millhouse

  • Mill House Racing
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 109
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Killed...Smoke You Performance
« Reply #1 on: September 25, 2012, 07:49:30 PM »
Blue monte?

Itstock

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Killed...Smoke You Performance
« Reply #2 on: September 25, 2012, 08:28:20 PM »
It was blue, not sure if it was a Monte or not.  I watched him put pump gas in at wawa, but it sure didn't smell like pump. 

millhouse

  • Mill House Racing
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 109
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Killed...Smoke You Performance
« Reply #3 on: September 25, 2012, 08:54:34 PM »
Lol prob that regal they have, or the monte

Ray-Zee

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Killed...Smoke You Performance
« Reply #4 on: July 12, 2017, 02:20:53 AM »
too bad those photos aren't loading

lobriad

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Killed...Smoke You Performance
« Reply #5 on: July 24, 2017, 05:10:17 AM »
Images are not showing because Photobucket is not free anymore.

ivanatom

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Killed...Smoke You Performance
« Reply #6 on: September 27, 2017, 02:19:17 AM »
Too bad, I think Photobucket removed it.